Infinity Hearts Baby Merino

Reklame for Rito.dk.

Det er vinter, og selvom jeg er kæmpe fan af hyggelige aftener i min sofa, er jeg ikke ret begejstret for kulden udenfor.

Her den anden dag fik jeg tilsendt en pose med garn fra Rito. Det hedder Infinity Hearts Baby Merino, så de sidste par aftener, har jeg hæklet en del i det garn, og shit hvor er det lækkert! Blødt og varmt, og kan vaskes i maskine. Det kan jeg godt lide. Så nu hækler jeg varme ting, til når jeg skal ud i kulden. Ind til videre er det blevet til et par pulsvarmere, en hue og et pandebånd. Garnet kradser overhovedet ikke, så man kan sagtens hækle ting i det, der skal tæt på kroppen.

Tanken om at skulle ud i kulden imorgen tidlig, er ikke helt så slem, når man ved at man kan tage sin nye hæklede hue på.

Info:

– Der er ingen opskrift på huen, men den er lavet i det der hedder puffstitches. (Søg den evt. på youtube).

– Pulsvarmerne er hæklet med to tråde på én gang. Halv-stangmasker i bagerste maskeled.

– Opskriften på pandebåndet er gratis, og kan findes på min blog KLIK HER.

– Det bløde garn kan købes hos Rito.dk KLIK HER.

– Jeg har brugt farve 09 marineblå og 05 hvid.

I starten af januar hæklede jeg en babykjole i samme garn (dog anden farve). Kjolen er blevet brugt og vasket 3-4 gange siden da, men ifølge moderen holder den sig fint i vask. Det synes jeg er rart – at de timer man bruger på at hækle noget, ikke er spildt første gang man vasker det.

Tak fordi du ville læse med. Jeg opdaterer ikke bloggen så tit, men hvis du vil se flere af de ting jeg laver, kan du følge med på Instagram, hvor jeg er på profilen Frossenfuldmaane.

Ps. Hvis du hækler noget af garnet, og får lidt garn i overskud, kan du læse mit tidligere indlæg om, hvad man kan bruge sine merinorester til. KLIK HER for at læse det indlæg.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s