Babytæppe i muslingemønster

Garnet til tæppet er sponsoreret af Rito.dk, og dette indlæg er derfor reklame.

I oktober var jeg til Kreative Dage i Fredericia og der havde jeg mit babytæppe i muslingemønster med både fredag og lørdag. Tæppet fik ret meget opmærksomhed og mange spurgte ind til det, så her vil jeg lige dele lidt info om det, hvis nu der skulle være andre der har lyst til også at hækle et muslingetæppe:

– Tæppet er hæklet fra midten og ud. Der er ingen montering. Jeg har brugt denne video til at lære mønsteret. Videoen er på engelsk, men hun viser hvad man skal gøre, så hvis man ikke kan engelsk, kan man slå lyden fra og bare se hvordan hun gør.

– Muslingemønster er meget nemt at hækle, når først man lige har “fanget det”. Det er derfor et perfekt projekt til når man ser tv. (Hint: den nye sæson af Greys Anatomi er lige udkommet!)

– Tæppet er kvadratisk. Det måler cirka 89×89 cm.

– Jeg har brugt en 4mm hæklenål, men jeg hækler ret stramt. Hækler man normalt kan man nøjes med en 3,5mm hæklenål.

– Jeg har brugt 8,5 nøgler Mayflower Easy Care Cotton Merino. Det er rigtig fint til formålet (Farve “01 Natur). Alternativt kan man bruge Infinity Hearts Baby Merino) Udover garn og hæklenål, skal man bruge en nål til at hæfte ender med og en saks.

– Mønsteret danner af sig selv en rigtig fin kant.

Tak fordi du læste med. Jeg er ikke så god til at opdatere bloggen, men hvis du vil se mere kan du finde mig på Instagram på profilen Frossenfuldmaane, hvor jeg opdaterer tit.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s