Boganmeldelse: Fies Univers

Fies Univers” af Louise Grimm Hansen. (Basisbogen, Pyjamasparty og Frugtkjoler).

Antal sider: 51 sider i basisbogen, 35 sider i de to andre bøger.

Sprog: Dansk.

Om bøgerne: I “Basisbogen” findes grundopskriften på dukken, grundige vejledninger til hvordan dukkernes forskellige frisurer laves og opskrift på en basiskjole. I “Pyjamasparty” og “Frugtkjoler” findes opskrifter på en masse andet tøj og tilbehør til dukkerne.

Hvad jeg godt kunne lide: Alt i bøgerne er gennemtænkt og grundigt beskrevet. Der er ingen tvivl om, at det er bøger som der har taget lang tid at lave. Der er mange gode billeder i bøgerne.

Dukkernes tøj og tilbehør kan laves i en masse forskellige farver og kombineres på kryds og tværs. Man kan få brugt sine garnrester, som man måske ellers ikke lige ville få brugt.

Jeg er ved at lave en dukke til min venindes datter og jeg synes det er lidt hyggeligt, at lave en dukke der ligner hende. Hun synes det var sjovt at vælge hvilke ting jeg skal hækle til dukken og at vælge hvilke farver dukkens tøj og ting skal have.

Dukketøjet i bogen er nemt for børn både at give dukkerne på og tage af.

Hvad jeg ikke kunne lide: Jeg synes at der mangler en drengedukke. (Men jeg har hørt rygter om, at det måske er på vej…)

Sværhedsgrad: Hvis man kan hækle bare lidt, kan man sikkert sagtens hækle dukkerne og tilbehøret. Det er ikke så avanceret, så de fleste burde kunne være med.

Vil jeg anbefale bøgerne: JA!

Bøgerne kan købes hos Rito – KLIK HER.

Tak fordi I ville læse med. Jeg får ikke så tit opdateret bloggen, min i kan finde mig på profilen Frossenfuldmaane på instagram, der opdaterer jeg tit.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s